28 Mart 2013 Perşembe

Ben Ölmeden Önce...

10 gün önce dedemi kaybettik... İki gün önce de yakın bir arkadaşımın babasını... İnsan ister istemez düşünmeye başlıyor; acaba (kalan) zamanımı gerçekten yapmak istediğim işler için mi kullanıyorum? Belki tesadüf belki de web metafiziği, ama az önce Happy Startup School'un e-bülteni ile bu yazıya ve de yazının içinden aşağıdaki videoya ulaştım.


Bir süredir bomboş kullanılmadan duran binalara takık durumdayım. Paylaşma konusunda ise durumumuz ortada. Bir de işin içine renkli tebeşirlerle yazıp çizmek, sokakta böyle eğlenceli bir şekilde araştırma yapmak girince vuruldum kaldım. Kendime gelince de işte oturdum yine gece 3'te yazıyorum...

Neyse uzatmadan sebebe gelelim. İlk kez bloğumu okuyanlardan yardım istiyorum:
Baktım henüz Türkiye'de videoda anlatılan "Before I die..." (Ben ölmeden önce...) projesi için herhangi bir duvar yapılmamış. (Ya da yapıldı mı? Bilen var mı?) Diyorum ki "Hadi yapalım" diyen 4 kişi daha bulursam, neden olmasın? Eğer İstanbul'da videoda anlatılan işi nerede, nasıl yapabiliriz bilginiz, öneriniz varsa lütfen yorum bırakın, ben de size ulaşayım. Çünkü ben ölmeden önce değiştirmek istiyorum!

3 yorum:

adamla
at: 29 Mart 2013 09:51 dedi ki...

Anadolu yakası Bostancı ya da Caddebostan sahili yürüme yolunda yapılabilir. Akşamüstü güneş batarken şırıl şırıl kıyıdaki duvara vuran suyun sesi ile yüksekliği fazla olmayan bu tip bir iletişim duvarı sahile hava almaya gelen insanları etrafına toplayacaktır. Bürokratik izinler aşılırsa gerisi kolay :)

Unknown says:
at: 30 Mart 2013 22:41 dedi ki...

teşekkürler öneri için, umarım bürokratik işler için buluruz bir hızlı bir yol :)

Electromaniac says:
at: 4 Ağustos 2013 20:05 dedi ki...

Merhaba, infografik konusunda bizimle çalışır mısınız? İletişim adreslerimizi bırakıyorum. Selamlar, iyi çalışmalar.
03123850180
Our website: www.panterasystems.com
Follow us on twitter: www.twitter.com/panterasystems
Follow us on facebook: www.facebook.com/panterasystems
Youtube: http://www.youtube.com/panterainnovations